Izpitni roki
Študijsko leto:
2023/2024
Program:
Gostinstvo in turizem(do 2223)
Način študija:
Izredni
Lokacija:
Novo mesto
Izberite predmet:
Ekonomika podjetja
Harmonija okusov
Hrana in pijače
Osnove kuharstva
Osnove projektnega menedžmenta
Poslovanje hotelov in turističnih agencij
Poslovna informatika s statistiko
Ekonomika podjetja
dr. Metka Kogovšek
Rok
Datum
Ura, prostor
Opomba
Prvi izredni
25. 3. 2024
9.00, P3
Na vrh
Harmonija okusov
Franci Mežič
Rok
Datum
Ura, prostor
Opomba
Prvi redni
7. 5. 2024
12.00, RA3
Drugi redni
4. 6. 2024
12.00, RA3
Tretji redni
27. 8. 2024
8.00, RA3
Četrti redni
23. 9. 2024
8.00, RA3
Na vrh
Hrana in pijače
Anica Pajer
Rok
Datum
Ura, prostor
Opomba
Prvi redni
15. 1. 2024
11.00, P3
Drugi redni
21. 2. 2024
16.00, P1
Tretji redni
10. 6. 2024
14.15, P3
Četrti redni
26. 8. 2024
8.00, P3
Na vrh
Osnove kuharstva
dr. Sebastjan Repnik
Rok
Datum
Ura, prostor
Opomba
Prvi redni
8. 12. 2023
10.15, RA3
Drugi redni
26. 1. 2024
11.00, P3
Na vrh
Osnove projektnega menedžmenta
mag. Jože Hočevar
Rok
Datum
Ura, prostor
Opomba
Prvi redni
12. 12. 2023
7.30, RA3
Na vrh
Poslovanje hotelov in turističnih agencij
dr. Sebastjan Repnik
Rok
Datum
Ura, prostor
Opomba
Prvi redni
5. 3. 2024
8.30, RA3
Na vrh
Poslovna informatika s statistiko
Matej Zdovc
Rok
Datum
Ura, prostor
Opomba
Prvi redni
11. 4. 2024
15.00, P3
Prijave tistiki so naredili 2dela s kolokvijem in tisti ki jim endel manjka.Informatika:18.4.ob15h
Na vrh